Behandlinger

Ansigtsbehandling

ProSkin 60
ProSkin 60 

Tid: 60 min. + ca. 15 min.

ProSkin 60 er en skrædersyet, 60 minutters Dermalogica behandling, der bringer dig ud på den ultimative rejse mod den sundeste hud.

Behandlingen er 100% skræddersyet til din huds behov med udgangspunkt i FaceMapping®, der undersøger din hudtilstand zone for zone.

Jeg anbefaler, at du tilføjer en eller flere af velværebehandlinger for at få opfyldt dit behov for massage og afslapning. :)

ProSkin 30
ProSkin 30

Tid: 30 min.  + 15 min. til vejledning

ProSkin 30 er en skrædersyet, 30 minutters behandling, der tager fat på dit primære hudproblem indenfor et overskueligt tidsrum

ProSkin 30 behandlingen kan feks. indeholde:

Udrensning på hage, kinder, næse eller pande

Ekspres eksfoliering med henblik på at mindske pigmentering, porer eller urenheder

Antiage

Øjenbehandling: fjernelse af talgknopper, behandle linjer, fugtmangel eller eksem

Special maske til eksem

Eller hvad dit behov eller ønske måtte være.

 

 

Rudolph Care Acai Organic Facial Care

En 90 min. ansigtsbehandling der har omsorg, velvære og sanselighed i fokus. Her brydes med de gængse metoder og teknikker og går "back go basic", ved at skabe en enkelt, nærværende behandling, som forener krop og sind i sit holistiske udgangspunkt. Der mikses bland andet med zoneterapi, akupressur, kraniosakralterapi, og bindevævsmassage og arbejdes i dybden med at fjerne spændinger og stress i ansigtsmuskulaturen, mens blodtilførslen bliver styrket og ophobede affaldsstoffer udskilles. Rudolph Care's økologiske og naturlige olier og cremer vil nænsom, men effektivt øge hudens smidighed, fugitghed, blødhed og fasthed, mens sanserne forkæles med duftnoter fra bl.a. hvid jasmin, fersken og melon blomst.

Japansk Lifting

En fantastisk behandlingsmetode der reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m. Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligt, men hævelser og fine linjer reduceres, samtidig med at der kommer mere udstråling, farve og glød i ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives. Udover at det er meget behagtligt og afslappende, så kombinerer Japansk Lifting ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater.

 

IonActive Power Treatment

Få sund hud på rekordtid...

Med den nye IonActive Power Treatment, får du en skræddersyet ansigtsbehandling, som giver dig hurtige og effektive resultater.

Ideel til hurtigt at behandle:

  • acne
  • dehydrering
  • hyperpigmentering
  • ældning af huden
Teen-age behandling

Behandlingen til den unge hud, med fokus på dybderens og skåndom pleje af sart og uren hud.

 

 

Diamant peeling

Med en ægte diamant peeling får du en luksuriøs, dybdegående microdermabrasion, der giver en markant forbedring af din huds glathed, klarhed og tone. En forbedring der er synlig allerede efter den første behandling, og hjælper din hud til et yngre udseende, også hvis dit problem er hyperpigmentering, acne, ar eller strækmærker.

 

Face Mapping