Behandlinger

Ansigtsbehandling

ProSkin 60
ProSkin 60 

Tid: 60 min. + ca. 15 min.

ProSkin 60 er en skrædersyet, 60 minutters Dermalogica behandling, der bringer dig ud på den ultimative rejse mod den sundeste hud.

Behandlingen er 100% skræddersyet til din huds behov med udgangspunkt i FaceMapping®, der undersøger din hudtilstand zone for zone.

Jeg anbefaler, at du tilføjer en eller flere af velværebehandlinger for at få opfyldt dit behov for massage og afslapning. :)

ProSkin 30
ProSkin 30

Tid: 30 min.  + 15 min. til vejledning

ProSkin 30 er en skrædersyet, 30 minutters behandling, der tager fat på dit primære hudproblem indenfor et overskueligt tidsrum

ProSkin 30 behandlingen kan feks. indeholde:

Udrensning på hage, kinder, næse eller pande

Ekspres eksfoliering med henblik på at mindske pigmentering, porer eller urenheder

Antiage

Øjenbehandling: fjernelse af talgknopper, behandle linjer, fugtmangel eller eksem

Special maske til eksem

Eller hvad dit behov eller ønske måtte være.

 

 

Glød special

En 90 min. ansigtsbehandling der har omsorg, velvære og sanselighed i fokus. Her brydes med de gængse metoder og teknikker og går "back go basic", ved at skabe en enkelt, nærværende behandling, som forener krop og sind i sit holistiske udgangspunkt. Der mikses bland andet med Gua Sha, cupping, zoneterapi, kraniosakralterapi, og bindevævsmassage. Der arbejdes i dybden med at fjerne spændinger og stress i ansigtsmuskulaturen, hals og nakke, mens blodtilførslen bliver styrket og ophobede affaldsstoffer udskilles. Giver masser af glød og nyt liv til din hud.

Lifting Gua Sha

Lifting Gua Sha - det ultimative ansigtsløft.

Lifting Gua Sha er en kombination af det bedste fra flere forskellige behandlinger som cupping, kinesisk Gua Sha og japansk lifting teknikker. Tilsammen giver det et fantastisk ansigtsløft og masser af glød. Helt naturligt, kun udført med lækker økologisk olie, mine hænder og en rosa quartz.

Samtidig afbalancers alle kroppens organer og giver velvære og ro hele kroppen.

 

IonActive Power Treatment

Få sund hud på rekordtid...

Med den nye IonActive Power Treatment, får du en skræddersyet ansigtsbehandling, som giver dig hurtige og effektive resultater.

Ideel til hurtigt at behandle:

  • acne
  • dehydrering
  • hyperpigmentering
  • ældning af huden
Teen-age behandling

Behandlingen til den unge hud, med fokus på dybderens og skåndom pleje af sart og uren hud.

 

 

Diamant peeling

Med en ægte diamant peeling får du en luksuriøs, dybdegående microdermabrasion, der giver en markant forbedring af din huds glathed, klarhed og tone. En forbedring der er synlig allerede efter den første behandling, og hjælper din hud til et yngre udseende, også hvis dit problem er hyperpigmentering, acne, ar eller strækmærker.

 

Face Mapping