Behandlinger

Ansigtsbehandling

Pro Power Peel (frugtsyre)

Dermalogicas Pro Power Peel er en professionel kemisk peeling og er vores absolut mest hurtige, effektive og kraftige eksfolieringssystem med minimal restitutionstid, som når dybere i huden end nogle af vores andre kemiske peelinger.

Serien består af 3 professionelle peelinger, der hver især kan anvendes til at skræddersy den passende peeling for dig på dagen.

Peelingerne har en forbedrende effekt på:

  • Manglende glød 
  • Ældningstegn (Rynker/linjer)
  • Hyperpigmentering (solskader)
  • Mørke pletter fra udbrud
  • Acne, udbrud og tilstopninger
  • Grov hudtruktur

Det er vigtig at du følger din behandlers råd i forhold til evt. behandlingsforløb og produkter til hjemmebehandling, for at skabe de mest optimale betingelser for de bedste og ønskelige resultater.

Glød Extra
Glød Extra

Tid: 60 min. + ca. 15 min.

Glød Extra er en skrædersyet, 60 minutters Dermalogica behandling, der bringer dig ud på den ultimative rejse mod den sundeste hud.

Behandlingen er 100% skræddersyet til din huds behov med udgangspunkt i FaceMapping®, der undersøger din hudtilstand zone for zone.

Behandlingen afsluttes med Beauty angle lys.

Lysbehandlingen kan trænge længere ned igennem huden og forøge effekten af din behandling. Lysbehandlingen kan især fremme opheling og gendannelse af mistet væv og forbedre skader, småskavanker, collagen og fugtbarriere. 

Glød Classic
Glød Classic

Tid: 30 min.  + 15 min. til vejledning

Glød Classic er en skrædersyet, 30 minutters behandling, der tager fat på dit primære hudproblem indenfor et overskueligt tidsrum

Denne behandlingen kan feks. indeholde:

- Udrensning på hage, kinder, næse eller pande

- Professionel eksfoliering med henblik på at mindske pigmentering,    porer eller urenheder

- Antiage

- Øjenbehandling feks. fjernelse af talgknopper, behandle linjer, fugtmangel eller eksem

 - Special maske til eksem

Eller hvad dit behov eller ønske måtte v

 

 

Glød Special

Glød Special

90 MIN.

En ansigtsbehandling der har omsorg, velvære og sanselighed i fokus.

Her brydes med de gængse metoder og teknikker og går "back go basic", ved at skabe en enkelt, nærværende behandling, som forener krop og sind i sit holistiske udgangspunkt.

Der mikses blandt andet med Gua Shacupping, zoneterapi, kraniosakralterapi, bindevævsmassage og lysbehandling. 

Der arbejdes i dybden med at fjerne spændinger og stress i ansigtsmuskulaturen, hals og nakke, mens blodtilførslen bliver styrket og ophobede affaldsstoffer udskilles og det afsluttes med lysbehandlingen, som trænger længere ned i vævet og fremmer gendannelse af kollagen, mistet væv og fylde

Behandlingen indh.

- 2x rens

- Peeling

- Special massage af ansigt, øre, hovedbund, nakke, decolte, skuldre, arme og fødder

- Special maske

- Lysbehandling som booster huden

- Afsluttende cremer

Denne behandling giver masser af glød og nyt liv til din hud.

 

Lifting Gua Sha

Lifting Gua Sha - det ultimative ansigtsløft.

Lifting Gua Sha er en kombination af det bedste fra flere forskellige behandlinger som cupping, kinesisk Gua Sha og japansk lifting teknikker. Tilsammen giver det et fantastisk ansigtsløft og masser af glød. Helt naturligt, kun udført med lækker økologisk olie, mine hænder og en rosa quartz.

Samtidig afbalancers alle kroppens organer og giver velvære og ro hele kroppen.

Jeg anbefaler dig at tilvælge Lysbehandling efter Lifting Gua Sha. Lyset trænger længere ned i vævet end mine hænder og hudpleje ingredienser kan og fremmer gendannelse af mistet væv, collagen og fylde endnu mere. Kr. 199,-

 

IonActive Power Treatment

Få sund hud på rekordtid...

Med den nye IonActive Power Treatment, får du en skræddersyet ansigtsbehandling, som giver dig hurtige og effektive resultater.

Ideel til hurtigt at behandle:

  • acne
  • dehydrering
  • hyperpigmentering
  • ældning af huden

Jeg anbefaler dig at tilvælge Lysbehandling efter Power Active TreamentLysbehandlingen kan trænge længere ned igennem huden og forøge effekten af din behandling. Lysbehandlingen kan især fremme opheling og gendannelse af mistet væv og forbedre skader, småskavanker og fugtbarriere.  Kr. 199,-

Teen-age behandling

Behandlingen til den unge hud, med fokus på dybderens og sånsom pleje af sart og uren hud.

 teenage behandlingen bruges lysbehandling for at ophele udbrud og sår fra urenheder og for at hjælpe med at gøre hudoverfladen mere ensartet og glat.

Jeg anbefaler et Beauty Angel lysbehandlingsforløb på 12 behandlinger 2 gange om ugen i en periode for at hele huden op, mindske arvæv, styrke huden for at forebygge fremtidige udbrud og arvævsdannelse. 

 

 

Diamant peeling

Med en ægte diamant peeling får du en effektiv microdermabrasion af hudens overflade, hvor huden slibes, pudses og opstrammes. Det giver en markant forbedring af din huds udseende, klarhed, porestørrelse og tone. En forbedring der er synlig allerede efter den første behandling og fornemmelsen er fantastisk. Diamantslibning hjælper din hud til et yngre udseende og hudens porer ser langt finere ud. Behandlingen er også god hvis dit problem er hyperpigmenteringacne, ar eller grov hud med dybe rynker. Behandlingen afsluttes med min lysbehandling, som trænger længere ned i vævet og har stor betydning for hudens synlige glathed og klarhed. .

 Alle kan have gavn af en diamant slibning i ansigtet, da det er en mærkbar og synlig behandlingsmetode i hudoverfladen.

 

Face Mapping
Beauty angel behandling
Beauty angle lys som tillæg til anden beh.