Nyheder

Hos Glöd Hudpleje ved vi, at det er vigtigt at holde sig opdateret med nyheder for at få den bedste hudpleje. Vi gør det nemt for dig at holde dig orienteret om vores nye produkter, teknologiske opdateringer og med info om hvad der sker her på klinikken. 

Nedenfor kan du læse vores indlæg/nyheder:

NyhedsbilledeStor

Tør eller dehydreret hud?

6 TING INGEN FORTÆLLER DIG OM DEHYDRERET HUD
Det betyder ikke noget, hvilken hudtype du har: Alles hud er sårbar over for dehydrering. Det betyder, at alle hudtyper har brug for ekstra fugt hver dag – også når den ikke føles tør. Her er vores yndlingstips til at holde dehydreret hud i skak:

1. Årstiderne skifter – og det skal din hudpleje rutine også
Miljøirriterende stoffer, vores hurtigt skiftende klima, travle livsstil og mange andre faktorer nedbryder alle hudens hydrering. Kort sagt: Det miljø, du er i, påvirker din hud. Hudpleje er ikke one size fits all – så når det kommer til din rutine, skal du være ekstra opmærksom på din huds behov. Hvad din hud har brug for, kan afhænge af vejret, eller endda hvis du er i en storby vs. en lille by. Se efter vigtige ændringer i din hud, og tilpas din rutine med årstiderne.

2. Glem ikke din spf
Solen kan være varm og indbydende; UV-stråler er dog ikke! Solskader forårsager ikke kun forbrændinger eller irritation, det dehydrerer også huden (selv før den brænder). Hold huden sund og giv den nok fugt + SPF-beskyttelse. Bland din fugtcreme med SPF og genanvend efter behov i løbet af din tid ude i solen. Selvom du er indendørs, skal du anvende SPF - UV-stråler kan rejse gennem vinduer!

3. Pas på at du ikke mister alt den fugt du påfører din hud
Mange fugtgivende sera ser ud til at fordampe ud i den blå luft i det øjeblik, vi anvender dem. For effektivt at håndtere dehydrering og opretholde en optimal fugtbalance ønsker vi at minimere mængden af fugt fordampning, der opstår. For at opnå dette har vi brug for hudplejeprodukter, der fremmer hudens fugtcyklus – minimerer TEWL og samtidig genopfylder hudens fugtniveau, både udefra og indefra. Trans-Epidermal Water Loss (TEWL) er fordampningen af vand fra hudens overflade. Huden kan miste op til en halv liter fugt gennem TEWL hver dag!

4. Oprethold fugtniveauet
Fugt hver dag, hjælper huden med at forblive bedre hydreret i det lange løb, fordi dette vil hjælpe med at opretholde en sund barriere. Når huden er optimalt fugtet, fremstår den glat og fyldig. Vi tænker typisk på hudens hydrering som noget, der kommer fra påførte produkter – men kostkilder og det vand, vi drikker i løbet af dagen, har også en betydelig indvirkning på hudens fugtniveau.

5. Ingredienser betyder noget
Hvis du bruger for meget tid og penge på de forkerte ingredienser kan det efterlade din hud dehydreret. Få din rutine til at fungere for dig og din hud, og lær, hvilke ingredienser der er bedst til at styrke hudens fugtniveau.

Her er et par af vores yndlingsingredienser (og deres fordele) til ultimativt fugtniveau:

  • Hyaluronsyre trænger ind i hudens overflade for at styrke fugtbalancen for mere smidig, strålende hud over tid.
  • Alge Extract-infunderet fugtgivende matrix leverer hurtig og langvarig fugt.
  • Polyglutaminsyre fra fermenteret soja genopfylder hudens fugtreserver indefra.
  • Planteafledte sukkerarter og en blanding af aminosyrer svarende til dem, der naturligt findes i huden, fanger vand i hudens overflade for at hjælpe med at forhindre fremtid TEWL

6. Fugtcreme alene er ikke nok
Føler du nogle gange, at selv efter påføring af fugtcreme, føles din hud stadig tør eller dehydreret? Du er ikke alene! Prøv at tilføje et serum. Fugtgivende serum er lavet til at levere optimal fugt i huden – men medmindre denne fugt 'forsegles' med en fugtcreme, kan den fordampe ud i miljøet. Fugtcremernes forholdsvis tungere formler ligger sig oven på huden og danner en barriere, der holder fugten `indkapslet´.

Som vi kan se er der mange grunde til at huden mister fugt. Når vi glemmer at erstatte den fugt, vi mister dagligt, kan det føre til dehydreret hud, en svækket barriere og eventuelt lede til en sensitiv hud. Lægger du mærke til dehydrering af huden? Prøv Circular Hydration Serum for at oversvømme huden med fugt, dette serum genopfylder indefra og hjælpe med at forhindre fremtidig fugt fordampning.

ColorLuxe Eye Shadow Stick
ColorLuxe Eye Shadow Stick
Phyto Nature Lifting Eye Cream
Phyto Nature Lifting Eye Cream
Træt af pigmentpletter?
Træt af pigmentpletter?
Bevar kollagen med Pro-Collagen Banking Serum
Bevar kollagen med Pro-Collagen Banking Serum
Vælg den rette læbestift
Vælg den rette læbestift
Mød Clear Starts nye Clarifying Body Spray
Mød Clear Starts nye Clarifying Body Spray
PureMatch Liquid Concealer
PureMatch Liquid Concealer
Hvad er retinol og skal det være en del af din hudplejerutine?
Hvad er retinol og skal det være en del af din hudplejerutine?
Stabilizing Repair Cream
Stabilizing Repair Cream
Deep Breakout Liquid Patch
Deep Breakout Liquid Patch
Fokus på niacinamid
Fokus på niacinamid
Dermalogica og bæredygtighed.
Dermalogica og bæredygtighed.